dynamische_footscan.jpg

Expert_0.jpg
Wat is een 'Dynamische Footscan'?

Voetgerelateerde problemen kunnen je helemaal uit balans krijgen en zowat 80% van de mensen krijgt er ooit mee te maken. U kan veel van deze klachten verhelpen of voorkomen met 3D-geprinte steunzolen (Phits) die gebaseerd zijn op uw dynamische loopanalyse via de footscan, een technologie waarin Otkas al jaren in gespecialiseerd is.

De RS Footscan is een apparaat waarmee het looppatroon zowel statisch als dynamisch, digitaal geanalyseerd kan worden.  De verkregen data worden omgezet in bewegende beelden, gemiddelden en grafieken. De loopanalyse gebeurt onder begeleiding van een kinesitherapeut/bewegingsconsulent.  Na de analyse wordt er beslist of orthopedische steunzolen noodzakelijk zijn. De steunzolen worden door ons afgeleverd. 

Onze steunzool beantwoordt aan uw specifieke noden en zorgen bij iedere stap voor sturing en ondersteuning die u nodig hebt. U staat bij iedere stap stevig in uw schoenen, of het nu uw dagdagelijkse schoenensportschoenen,werkschoenenfietsschoenen, golfschoenen of voetbalschoenen zijn, wij kunnen u aan een oplossing helpen voor al uw activiteiten en voor elk type schoen.

Klik voor meer informatie mbt dynamische footscanFolder_Phits_0.pdf
Video bekijken? Protocolvideo_Phits_Short_V3.mov

 

Therapeut: Tom Decorte
Contacteer ons voor meer informatie mbt Dynamische Footscan