Bastiaan Dekeyzer

“Een actieve en zelfgerichte aanpak staat steeds centraal.”

OVER MIJ

Veel klachten zijn het gevolg van een foutief houdings- of bewegingspatroon.

Een goed begrip van de werking en een goede controle over het eigen lichaam zijn in mijn ogen daarom het uitgangspunt voor elk revalidatieproces met als ultiem doel een pijnvrij functioneren.

Samen gaan we op zoek naar het onderliggende mechanisme van de bestaande klachten en proberen we de uitlokkende of in stand houdende factoren in kaart te brengen en aan te pakken.

Een actieve en zelfgerichte aanpak staat steeds centraal. Het doel is dan ook dat de patiƫnt na een behandelingsreeks de controle over zijn/haar klachten zoveel mogelijk zelf in de hand heeft (= selfmanagement).

Mijn ambitie als therapeut is eerst en vooral een stevige basis aan ervaring op te bouwen met wat ik geleerd heb in mijn opleiding, om van daaruit met behulp van nieuwe inzichten opgedaan in de praktijk steeds verder te gaan toespitsen op die specifieke klachten/behandelingsmethoden die mij het meest aanspreken.

MIJN SPECIALISATIE

Manuele therapie | oefentherapie | lichaamshouding- en bewegingsgerelateerde klachten (musculoskeletaal) | (sport)revalidatie

CONTACT

0474/07.67.60 | bastiaan@otkas.be
Maak meteen online een afspraak met Bastiaan