Sofie Deketelaere

“In een gezond lichaam geniet je dubbel van het leven.”

OVER MIJ

In 2014 behaalde ik mijn Bachelor Voeding- en dieetkunde aan de Hogeschool Vives.

Om bepaalde doelgroepen nog beter te kunnen begeleiden volgde ik nog een extra opleiding tot diabeteseducator en oncologisch diëtiste.

Ondertussen heb ik 6 jaar ervaring in het ziekenhuis achter de rug en sta ik sinds september 2021 voor de klas in het secundair onderwijs als leerkracht voeding en PAV.

Een gezond lichaam betekent voor mij meer dan enkel gezond eten en voldoende beweging. Ik vind het ook belangrijk om verder te kijken: stress, ontspanning, slaap, zelfvertrouwen, zelfzorg, zelfbeeld, levenskwaliteit,

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat alle voedingsmiddelen een plaats hebben binnen een gezonde levensstijl, alleen niet allemaal in dezelfde mate. Ik geloof niet in korte termijn effecten, dus strenge diëten krijgen bij mij geen plaats.

Startend van jouw gewoontes gaan we samen op zoek naar mogelijkheden en methodes om nieuwe, gezondere gewoontes te integreren in jouw leven. Een goede, duurzame balans vinden, waarbij jij je goed voelt en die je levenslang kan volhouden staat centraal.

Ik probeer mensen te inspireren om gezonde keuzes te maken.

MIJN SPECIALISATIE

Gezonde voeding (diabetes | FODMaP | allergieën | oncologie)

CONTACT

0494/39.88.74 | sofie@otkas.be