Tom Decorte

“Door opleiding en ervaring beoog ik een totaalaanpak waarbij lichaam en geest in balans komen.”

OVER MIJ

Bij mij valt de appel niet ver van de boom valt, ik trad in 1998 in de voetsporen van mijn vader als kinesitherapeut.  In mijn laatste jaar specialiseerde ik me al door de opleiding “Kinesitherapie bij kaakklachten” aan de KU Leuven met vrucht te voltooien.  In het besef dat er nog veel bij te leren valt als zelfstandig kinesitherapeut, blijf ik verder studeren om in de praktijk patiënten beter te behandelen.

Naast opleidingen voor houdings- en bewegingsklachten, volg ik ook opleidingen die op het mentale aspect van de revalidatie focussen, omdat een persoon meer is dan zijn lichaam alleen en omdat zeker bij chronische klachten de persoon in zijn geheel moet bekeken worden.

Tijdens de pandemie komt hier nog het aspect gezonde levensstijl bij, iets wat voor mij zelf ook heel belangrijk is in mijnleven.  Ik streef ernaar om bij patiënten met chronische klachten een totaalaanpak te geven waardoor lichaam en geest terug in balans komen.  Om mensen correcte informatie te geven over gezonde levensstijl richt ik ook Healtho op, om ook preventief mensen gezond oud te laten worden.

Daarnaast geef ik ook opleidingen over Kaakklachten aan tandartsen en voordrachten over gezonde levensstijl en medische onderwerpen.

Naast oprichter van Otkas Gezondheidspraktijk en kinesitherapeut, ben ik vader van twee tieners, partner van Kim (en zoon Noa).  Al sinds mijn kindertijd heb ik de basketmicrobe te pakken en ondertussen loopt ik bij Team Fischer.  Ik word omschreven als een energieke bezige bij, die af en toe eens moet afgeremd worden, maar alles met passie doet.

Luister hier naar de podcast van Bruno Bakeroot over het oprichten en uitbouwen van Gezondheidspraktijk Otkas.

MIJN SPECIALISATIE

Kaak- en hoofdpijn |stressklachten | chronische pijn | ademhaling

CONTACT

0477/62.68.64 | tom@otkas.be
Maak meteen online een afspraak met Tom